ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ|

Γνωρίστε τους χρήστες σας, και τη συμπεριφορά τους μέσα στη σελίδα σας και τα social media σας.

Παρακολουθήστε εύκολα και φιλτράρετε τα στατιστικά συμπεριφοράς των πελατών σας σε μία ενιαία προβολή, καθ' όλη τη διάρκεια της διαδρομής του πελάτη.

Αρχίστε να λαμβάνετε εξυπνότερες αποφάσεις βάσει δεδομένων για να βελτιώσετε τις εμπειρίες των πελατών.

Με τα Αναλυτικά Δεδομένα Αλληλεπίδρασης, θα αξιοποιήσουμε τα δεδομένα σας, ώστε να μπορείτε εύκολα να δείτε τι λειτουργεί και τι όχι.

Journey

Πλήρης Ανάλυση της Διαδρομής Χρηστών


Από την αναγνωρισιμότητα έως τις μετατροπές. Ανακαλύψτε πώς οι πελάτες σας περνούν τον χρόνο τους στο διαδίκτυο. Παρακολουθήστε ολόκληρη την διαδρομή με ευκολία για να κατανοήσετε καλύτερα τις προτιμήσεις ή τις δισταγμούς τους.
contact-card-svgrepo-com

Δημιουργία προφίλ πελατών


Η κατανόηση της σκέψης και της συμπεριφοράς του πελάτη είναι μια πρόκληση, αλλά μπορεί να επιτευχθεί. Αποκτήστε μια πιο πλήρη εικόνα για το ποιοι είναι και δημιουργήστε εύκολα προφίλ πελατών χρησιμοποιώντας βαθιά τμηματοποίηση.
Line

Απλοιποιημένη Ανάλυση


Παρακολουθήστε με ευκολία τα κανάλια στα οποία ανταποκρίνονται καλύτερα οι ομάδες-στόχοι σας. Ανακαλύψτε τάσεις ανάπτυξης κοινού, αποκτήστε πολύτιμα δεδομένα για τις καμπάνιες που είναι πιο σχετικές με αυτούς και ανακαλύψτε ποιες χρειάζονται περαιτέρω βελτιστοποίηση.
bag-shopping-svgrepo-com

Πλήρης παρακολούθηση των γεγονότων


Παρακολουθήστε όλες τις αλληλεπιδράσεις των χρηστών, όπως τα κλικ στις σελίδες, τον συνολικό χρόνο παραμονής στη σελίδα, τις ενέργειες των τελευταίων 90 ημερών, το ποσοστό εγκατάλειψης, το ποσοστό κλικ, τον μέσο χρόνο στη σελίδα, τα μέσο όρο κλικ στις σελίδες και τον μέσο όρο προβολών ανά συνεδρία.

Στατιστικά Αλληλεπίδρασης
Εξερευνήστε τις δυνατότητες|

Αυξήστε στην Αλληλεπίδραση
Χρησιμοποιήστε δεδομένα για να παρακολουθείτε και να βελτιώνετε την αλληλεπίδραση. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στους ενεργούς χρήστες σας, τη συχνότητα χρήσης, την επαναλαμβανόμενη χρήση, τις δαπάνες κατά την χρήση του προϊόντος και πολλά άλλα.
Πάρτε αποφάσεις πιο γρήγορα
Πάρτε ενημερωμένες αποφάσεις και βελτιστοποιήστε τη διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες. Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα.
Καλύτερη κατανόηση των πελατών
Κατανοήστε πώς αλληλεπιδρούν οι πελάτες. Χρησιμοποιήστε δεδομένα για να κατανοήσετε τις μοναδικές επιθυμίες και ανάγκες τους. Δημιουργήστε μοναδικές εμπειρίες χρήστη που οι πελάτες θα επιλέγουν μακροπρόθεσμα.
Αποκτήστε περισσότερη κατανόηση
Διαχειριστείτε τις συμπεριφορές των χρηστών σας, μετρήστε την απόδοσή σας και βελτιώστε τις εμπειρίες των πελατών σας. Διαθέτετε όλα τα δεδομένα που απαιτούνται για να αυξήσετε τις πωλήσεις και να κάνετε τους πελάτες ευχαριστημένους.

Κάντε το επόμενο βήμα στην αυτοματοποίηση των διαδικασιών σας

Κατανοήστε τη συμπεριφορά των πελατών σας και κάντε τη να λειτουργεί προς το δικό σας όφελος.